Bram van Polen gaat helemaal stuk om betoog Andy van der Meijde over Peter Bosz

7 mei 2024, 15:45

Andy van der Meijde krijgt in Veronica Offside tafelgenoot Bram van Polen hard aan het lachen met een betoog over PSV-trainer Peter Bosz. Volgens de oud-speler van onder meer Ajax en PSV spelen de Eindhovenaren sinds de komst van de ervaren trainer 'met een extra speler', tot hilariteit van het PEC Zwolle-icoon naast hem.

Presentator Wilfred Genee vraagt Van der Meijde een keuze te maken tussen Bosz en Feyenoord-trainer Arne Slot. De geboren Arnhemmer blijkt een duidelijke voorkeur te hebben: "Slot heeft het fantastisch gedaan, maar ik ben wel fan van Bosz. Ik vind hem duidelijk. Streng, ook wel een goeie kerel, maar duidelijk. Ik vind hem een soort extra speler", betoogt de oud-international. Van Polen hoort het gniffelend aan en lacht: "Ik ben benieuwd hoe je dát gaat omschrijven."

Van der Meijde doet een poging: "Omdat je als speler zijnde een trainer hebt staan die echt fantastisch is, die tactisch ook goed is. Dus: dan speel je eigenlijk met een extra speler. Zo kan het zijn als speler zijnde, want hij kan kan dingen veranderen. Weet je wel?", klinkt het enigszins warrig, maar Van Polen moet alleen maar harder lachen. "Andy, dat gaat niet lukken", heeft Wim Kieft vervolgens het laatste woord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Doemscenario is aanstaande voor presentator Wilfred Genee

"Dit kan maar één ding betekenen", zijn de onheilspellende woorden van televisiekenner Tina Nijkamp over Wilfred Genee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen