Feyenoord FEY
5
EINDE
0
PEC Zwolle PEC
  • 33' Goal Ayase Ueda
  • 41' Goal Luka Ivanušec
  • 67' 82' Goal Santiago Gimenez
  • 80' Goal Lutsharel Geertruida

Feyenoord-fans klappen handen stuk voor Arne Slot bij ruime zege op PEC Zwolle: ‘Dit was heel bijzonder’

met videoSantiago Giménez die een penalty binnen wist te schieten met zijn eerste balcontact, het deed even denken aan József Kiprich in 1995 tegen PSV. Maar het Legioen in de Kuip klapte zondagavond tegen PEC Zwolle (5-0) vooral voor de vertrekkende succestrainer Arne Slot, die het gezang van de supporters duidelijk kon waarderen in zijn honderdste competitieduel als Feyenoord-coach.

  1. Zakenman met geschat vermogen van 3,1 miljard: Amerikaanse redder in nood laat Haagse club weer dromen
    PREMIUM
    profiel

    Zakenman met geschat vermogen van 3,1 miljard: Amerikaan­se redder in nood laat ADO weer dromen

    Wat hebben voetbalclub ADO Den Haag, acteur Will Smith en de Smurfen met elkaar gemeen? Inderdaad: ze hebben allemaal iets van doen met de Amerikaanse miljardair David Blitzer. Maar hoe kwam de Haagse club, die via de play-offs promotie hoopt af te dwingen, in bezit van deze multimiljonair? Een profiel van een vader van vijf kinderen met een voorliefde voor het opkopen van buitenlandse voetbalclubs.
    Den Haag
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    141

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”